Autoři - SČF

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - SČF

Vážení kolegové a přátelé, děkuji upřímně za vánoční a novoroční přání spolu s omluvou, že ne všem z vás jsem mohl ze zdravotních důvodů osobně poděkovat.
Konala se 27. ledna 2004 v sále Kulturního střediska ve Vlhké ulici č. 21. Zpráva o činnosti klubu byla obsáhlá a přednesl ji předseda Mgr. Valentin Schiebl.
Vážení přátelé, dlouho připravovaná Ročenka SČF bude vydána v květnu letošního roku. Zatím neznáme její cenu, ale kluby filatelistů budou mít nárok na zakoupení jednoho výtisku s 50 % slevou.
Průvodka s leteckou čtrnáctikorunovou známkou I. emise, v článku je opatřena mou pravou znaleckou značkou. Uvěřil jsem bez detailní prohlídky značkám Mrňák a Karásek
VV SČF obdržel od JUDr. Ing. Františka Beneše, CSc. obsáhlý písemný materiál, ve kterém jsou uvedena fakta o privatizaci státního podniku Pofis Praha i další emisní záměry vydavatelství Pofis, s.r.o.
Výstava se koná při příležitosti 10. výročí zapsání poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáře nad Sázavou do Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.
Ještě jednou zdůrazňuji, že toto je jen návrh, na který by měly navazovat Vaše připomínky. Připomínky by měly prezentovat Vaše konkrétní představy
Novější články Starší články

SČF

Email


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

SČF

Email


Autor o sobě nic více nenapsal.