Autoři - Jaroslav Punčochář

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Jaroslav Punčochář

Byly nainstalovány zbývající exponáty. Zvýšil se zájem médií. V 15 hod se uskutečnila první pracovní schůzka jury.
Výstavní rámy jsou prakticky postaveny, cca 20 procent exponátů instalováno. Montáž začala v sobotu ráno v cca 6,00 hod. Vzhledem k tomu, že montovalo cca 40 lidí
Přípravy Evropské výstavy poštovních známek Brno 2005 začaly v roce 2002. Tehdy všem zúčastněným připadalo, že termín výstavy je prakticky v nedohlednu.
Čas nám pokročil a výstava je opět o krůček (spíše o pořádný krok) blíž. Řadu informací už jste se mohli dočíst dřív, ale jsou i novinky, které se zatím na veřejnost asi nedostali.
Brno 2005 bude určitě nejsnáze dostupnou výstavou této kategorie pro všechny mladé filatelisty u nás. V současném stavu příprav výstavy (těsně před uzávěrkou) ještě nemůžeme říct, jaké exponáty uvidíme
K článku o výplatních otiscích Ministerstva obrany se ještě vracíme následující tabulkou, která obsahuje doplněný přehled doložených výplatních strojů seřazený podle licenčních čísel.
Město Brno, dějiště Evropské výstavy poštovních známek BRNO 2005, leží v centru Jihomoravského kraje.
Přípravy na Evropskou výstavu poštovních známek Brno 2005 jsou v plném proudu. Filatelistický odbor rozeslal Bulletin 2 s formuláři přihlášky na výstavu.
Novější články Starší články

Jaroslav Punčochář

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Jaroslav Punčochář

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.