Autoři - Redakce

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce

Royal Mail vydává speciální edici známek ke stému výročí první pamětní známky ve Spojeném království, která oslavuje bohatou historii, kulturu a vědecký pokrok národa.
Organizmy osídľujúce tatranské plesá musia byť prispôsobené na extrémne podmienky charakterizované spravidla veľmi nízkymi teplotami, krátkym vegetačným obdobím
Představujeme zásobník Diamant, pocházející od renomované německé firmy Lindner, který se stane korunou vaší sběratelské vášně.
Chorvatsko oslavuje historický úspěch svého národního týmu ve vodním pólu, který se po třetí v historii stal mistrem světa. Ve vzrušujícím finále
Konečně vychází dlouho očekávaný aktualizovaný multimediální katalog poštovních známek Československo (1918-1939). O jeho přednostech oproti minulé verzi se v příspěvku zmiňujeme.
Royal Mail ve spolupráci s Přírodovědným muzeem uvádí na trh jedinečnou sadu známek, která oživuje fascinující svět dinosaurů. Tato kolekce osmi známek je výsledkem spojení vědecké přesnosti a umělecké brilantnosti,
Rakouská pošta představuje novou poštovní známku, která je poctou jedné z nejvýznamnějších rakouských umělkyň současnosti, Xenii Hausnerové.
Konečně vychází dlouho očekávaný aktualizovaný multimediální katalog poštovních známek Česká republika (1993-2023). O jeho přednostech oproti minulé verzi se v příspěvku zmiňujeme.
  Starší články

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.