Autoři - Pavlína Ondrejková

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Pavlína Ondrejková

Když si představíme zázrak, myslí se tím nějaká neviditelná síla, která způsobí něco kolem nás, na co jen tak nezapomeneme.
Výstava se konala ve dnech 16.-24.10. 2010 na hradě Trakošćan v Chorvatsku. Dostala jsem sice pozvání na poslední chvíli, ale byla jsem moc ráda, že je o můj exponát zájem.
Výstava v Dobříši se konala v místním zámku ve dnech 16.-19.9. 2010. Byla to výstava všech výstavních tříd, kde Národní byla uspořádána pro mládežníky.
Narodil som sa a zatiaľ celý život prežívam v Bratislave. Tu som chodil do školy, tu som trávil mladosť a tu pracujem. A tu sa v podstate celý život venujem filatelii.
V pondělí 23. 8. 2010 jsme se naposled rozloučili s panem Josefem Kopřivou- vedoucím KMF 56-104 Zlín. Šest let byl mým vedoucím, kamarádem a rádcem.
Filatelistická výstava v Rišňovcích 2. stupně se konala ve dnech 22. 6. – 26.6 2010 v místním kulturním domě. Na výstavu mě pozval můj kamarád Ing. David Schiller
Vážení mladí sběratelé, i když se vám bude zdát, že jsem zvolila v názvu docela silná slova, tak po přečtení tohoto článku mně mnozí možná dáte za pravdu.
Tak se nám opět přiblížily Vánoce. Jak by řekli moji rodičové: Už zas! No já bych řekla: No konečně! Jsem ve věku, kdy se změnily dárky pod stromečkem
  Starší články

Pavlína Ondrejková


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Pavlína Ondrejková


Autor o sobě nic více nenapsal.