Autoři - Zdeněk Töpfer

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Zdeněk Töpfer

Komise mládeže SČF vyhlašuje na školní rok 2009/2010 pro mladé filatelisty soutěž o nejlepší elektronický exponát s tematikou filatelistické olympiády.
Když člověk začal mluvit, získal tím základní prostředek pro komunikaci s ostatními.
Začal nový školní rok a s ním i nový ročník Filatelistické olympiády. Tentokrát je na téma Od písma k literatuře s podtitulem Písemnictví – Slovesnost –Literatura.
Chorvatský filatelistický svaz pořádá ve dnech 10. až 17. října letošního roku Národní filatelistickou výstavu mládeže. Výstava, nad kterou převzal patronát chorvatský parlament, se bude konat na zámku Trakoščan.
Koncem srpna vyšla zajímavá kniha věnovaná poštám v Praze a jejich historii. Autor zpracoval přístupnou formou historii pražského
K oslavě 250. výročí královské botanické zahrady v Kew vydala Britská pošta 19. května letošního roku aršík se 4 známkami a soutisk 10 známek věnovaných ohroženým druhům rostlin.
Jaké výstavy nás letos ještě čekají? Především to budou výstavy, které vám poskytnou možnost zařadit se mezi vystavovatele, pokud se chystáte
Ve dnech 5. – 7. června 2009 se v malém maďarském městečku Visegrádu uskutečnila mezinárodní filatelistická výstava HUNFILA 2009 pořádaná k 1000. výročí města.
Novější články Starší články

Zdeněk Töpfer


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Zdeněk Töpfer


Autor o sobě nic více nenapsal.