Autoři - Jiří Sedlák

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Jiří Sedlák

Vystavoval jsem zde známky České republiky, abych ukázal, že se exponát dá poskládat velmi snadno. Na této výstavě byly pouze dva pětirámové exponáty známek České republiky, což je dost smutné, neboť tyto známky se sbírají a je o ně velký zájem.
Ve Zpravodaji č. 4/2003 jsme přinesli informaci o nových známkách Akvarijní ryby z emise Chovatelství. Česká pošta (potažmo PTC Praha a.s.) touto sérií nasadila vysokou laťku
Letos oslaví KF 01-005 v Kladně 70. výročí svého založení. Ustavující schůze spolku filatelistů se konala již v roce 1926.
Vážení čtenáři, uplynul další rok, ve kterém jste dostali čtyři čísla Zpravodaje. Věřím, že pro vás byla bohatá na informace i nové poznatky. Jsem rád, že se v nich nemusela objevit zpráva o tom, že nás někdo z našich členů opustil navždy.
V září vyšel specializovaný katalog Československo 1945 - 1992. Stále mě zaráží, že firma Profil své katalogy označuje jako "příručky", ačkoliv svou chabou úrovní kvality příruček nedosahují.
Poštovní známka č. 60. 7,- Kč Ostrava je zdánlivě nenápadná známka. Významný sběratel a nadšený filatelista a zároveň obchodník, Dr. Jaroslav Trojan mi předložil 2 různé archy těchto známek.
Již tradiční rubrika poskytuje prostor pro ostatní čtenáře. Pan Strupl nám zaslal A87 Osobnosti Osvobozeného divadla, kde u písmene "J" v obloučku, je výrazná vada tisku.
Máte v ruce již druhé číslo Zpravodaje. Chtěl bych nejprve poděkovat touto cestou Ing. Jaroslavu Konečnému
Novější články Starší články

Jiří Sedlák

Email


Autor o sobě napsal:
Více o autorovi se dozvíte v tomto článku.

Reklama

merkur-revue.eu

Jiří Sedlák

Email


Autor o sobě napsal:
Více o autorovi se dozvíte v tomto článku.