Autoři - Jaromír Petřík

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Jaromír Petřík

Každý mírně pokročilý filatelista ví, že poštovní známky na dopisech se znehodnocují razítky. Středně pokročilý filatelista ví, že v minulosti v době
Výstava BRATISLAVAFILA 2023 je všeobecná národní filatelistická výstava I. a II. stupně s mezinárodní účastí ve Slovenském národním muzeu Bratislava, 1. - 4. června 2023.
Gratuluji k dnešnímu 20. výročí Infofila.cz a posílám poděkování za téměř dvacetiletou spolupráci s přáním úspěchu a spolupráce do dalších let.
Uvedené setkání letos proběhlo v Praze v restauraci Kobyla v návaznosti na Veletrh Sběratel, který se pořádal ve dnech 25. - 26. března 2022 v hotelu Olympik v Praze.
Uvedené setkání členů Společnosti sběratelů československých známek proběhlo v dopoledních hodinách v Domě dětí v areálu vodárenské věže na Letné.
Světová filatelistická výstava LONDON 2022 proběhla v Londýně ve dnech 19. - 26. února 2022. Původně měla tato světová výstava proběhnout v květnu 2020
Martin Jakubík je filatelistou, vystavovatelem a pořadatelem internetových aukcí. Já jsem se s ním seznámil při vydání mojí knihy Mauritius Post Paid
Sběratelé a filatelisté zajímající se o poštovní zásilky z ostrova Mauritius od roku 1847 zaznamenali zajímavé kombinované frankatury u nejznámějších vydání MAURITIUS POST OFFICE a MAURITIUS POST PAID.
Novější články Starší články

Jaromír Petřík


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Jaromír Petřík


Autor o sobě nic více nenapsal.