Autoři - Jindřich Jirásek

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Jindřich Jirásek

Čtyřlístek se dočkal vlastní mince. Ano, jedná se skutečně o minci, registrovanou národní bankou Cookových ostrovů, takže tam s ní můžete také teoreticky platit.
Svátek sběratelů doprovodí veletrhy Investor a Minerály a drahé kameny. Už teď si rezervujte termín 6. - 8. září 2012.
Návštěvníkům veletrhu se naskýtá výjimečná příležitost prohlédnout si z bezprostřední blízkosti dokonalou kopii nejvýznamnější a nejstarší součásti českých korunovačních klenotů
Možnost nechat si zdarma ocenit známky, mince nebo telefonní karty nabídne i letos veletrh Sběratel, největší setkání sběratelů ve střední a východní Evropě. Veletrh proběhne od 2. do 4. září
Třináctý ročník mezinárodního veletrhu Sběratel se letos koná od čtvrtka do soboty 2. – 4. září opět na Výstavišti PVA v Praze 9 – Letňanech.
Tedy, alespoň jeho webové stránky. Kdo na ně - ať už úmyslně či náhodou – zabrousí, zjistí, že v české verzi se web věnuje nejen samotnému veletrhu, ale také fenoménu sběratelství jako takovému.
Veškeré informace jak se pohodlně dostat na výstaviště v Praze 9 - Letňanech, kde se koná od 3. do 5.září veletrh Sběratel, najdete teď tady:
Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy České republiky PhDr Miroslava Kopicová převzala záštitu nad mezinárodním veletrhem Sběratel.
Novější články Starší články

Jindřich Jirásek


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Jindřich Jirásek


Autor o sobě nic více nenapsal.